EKA

Támogasd te is az Együtt a Kisállatokért Alapítvány működését!

Az Együtt a Kisállatokért Alapítvány négy éve működik, azóta több mint 1100 állatnak segítettünk, illetve több ezer gyermeket és felnőttet támogattunk a jobb gazdivá, felelősebb állattartóvá válásban. Non-profit szervezetként működünk, állandó bevételünk nincs. A támogatóink számának növekedésével egyre több állaton tudunk segíteni, több lehetőséget tudunk teremteni információs anyagok, rendezvények formájában az okosításra. A mentendő állatok száma azonban nem csökken, ráadásul a gondozásunkba kerülő állatok szinte mindegyike orvosi kezelésre szorul. A költségeik több tízezer forintig is terjedhetnek a sérüléseik, betegségeik függvényében. Ezt a gazdira váró vagy tartós gondozás alatt álló állatok mindennapi tartása során keletkező költségeken felül kellene kigazdálkodnunk, ami sajnos egyre nehezebb. Ráadásul nem tettünk le arról sem, hogy mindenkiből felelős, jó gazdit faragunk. Az állatoknak minden forint számít, így arra kérünk, hogy támogasd te is a munkánkat!

A támogatással átláthatóan elszámolunk. Ha lehetőségünk van rá, önkéntesekkel dolgozunk, így csak arra költünk, amire feltétlenül szükséges.

Ha csak havi néhány száz forinttal tudsz bennünket támogatni, azt is hálásan köszönjük. Továbbra is azon leszünk, hogy a világban csak boldog, egészséges kisállatok és jó gazdik éljenek.

Finci PayPal-on keresztül támogat

PayPal-on kereszül

A PayPal gombra kattintva a PayPalon keresztül (akár külföldről is) vagy PayPal-fiók hiányában bankkártyával tudsz támogatni bennünket. A támogatásra szánt összeg beírása után kiválaszthatd, hogy egyszeri alkalommal vagy havi rendszerességgel szeretnél-e adományt küldeni. Amennyiben rendszeresen támogatnál bennünket, jelöld be a Havi rendszerességgel szeretnék adományt küldeni négyzetet. Ezután csak kattints a megfelelő gombra (PayPal vagy bankkártya). PayPal esetében a fiókba kell bejelentkezni és ott jóváhagyni a támogatást, a bankkártya esetében a kártya adatait, illetve a számlázási, kapcsolattartási adatokat kell begépelni és ezután az Elfogadás és adományozás most gombra kattintani. A támogatást hálásan köszönjük!

Anygagi segítség

Banki átutalással

Kedvezményezett neve:
Együtt a Kisállatokért Alapítvány

Számlaszám:
16200106-11578165-00000000

SWIFT:
HBWEHUHB

IBAN:
HU57 16200106-11578165-00000000

Ha egy konkrét fajt vagy állatot szeretne támogatni, akkor a közlemény rovatba a faj vagy az állat neve és az adomány szó kerüljön.

Tárgyi adományok

Segítsd munkánkat tárgyi adománnyal! Az egyes fajok kívánságlistáit a képekre kattintva láthatod.
Támogatásodat előre is köszönjük!

Adó 1% kampány kép

Adó 1%

A 2020-as évtől alapítványunk is jogosult adó 1%-ot fogadni. Adószámunk: 18755987-1-42. Köszönjük, ha 1%-kal több esélyt adsz az újrakezdésre.

Önkéntes

Légy önkéntes!

Szeretnél aktívan részt venni az alapítvány munkájában? Küldj egy ímélt, amiben leírod, hogy miben tudnál segíteni és hamarosan válaszolunk neked. Legtöbbször a következő feladatokban van szükségünk segítségre: állatok szállítása állatorvoshoz vagy mentéskor, ketrecek szállítása ideiglenes gazdikhoz, fordítás, állatboltok felmérése, rendezvényekkel kapcsolatos tevékenységek, illetve az információk terjesztése. Ha utóbbiban segítenél, innen letöltheted a fajokkal kapcsolatos rövid tartási útmutatókat, majd megoszthatod őket állattartó ismerőseiddel, beviheted akár állatkereskedésbe is, és megkérheted, hogy tájékoztató anyagként adják oda az eladott állatok mellé.

Önkéntes

Ideiglenes befogadók

Régóta álmodozol degukról, de félsz, hogy miként illenek bele a napirendedbe? Szerelmes vagy a csincsillák lokátorfüleibe, de még nem mertél hosszú távra elköteleződni? Esetleg kipróbálnád, hogy tudsz-e a patkányok itató-altatójától aludni éjjelente, de még nem tudod, tudsz-e bánni velük? Kérj információt és lehetőséget tőlünk és próbáld ki magad ideiglenes befogadóként! Mivel alapítványunk nem rendelkezik menhellyel, így a mentett, egészséges állataink örökbefogadásukig ideiglenes gazdikhoz kerülnek, hogy békés, szerető környezetben hihessék el újra, hogy az ember jó és szereti őket.

Az elhelyezéshez szükséges kellékeket, eleséget és az orvosi költségeiket biztosítjuk, az átmeneti gazdinak csak a gondozás, szeretgetés a feladata.

Ha úgy érzed, hogy van lehetőséged és időd egy mentett állattal foglalkozni, jelentkezz az info@ragcsalomentes.hu címen!

Önkéntes

Degukeresztszülő program

A Degukeresztszülő program a mentett deguk havi állatorvosi költségeinek egy részét fedezi. Tagjai vállalják, hogy egy-egy degut havonta minimum 1000 forint átutalásával támogatják, így biztosan számíthatunk a segítségükre.

Így lehetsz keresztszülő

Együtt a Kisállatokért Alapítvány
16200106-11578165-00000000
Közlemény: degu keresztszülő adomány

Külföldről
IBAN: HU57 16200106-11578165-00000000
Swift kód: HBWEHUHB

Természetesen bármilyen összegű, egyedi adományt is köszönettel fogadnak.

Önkéntes

Patkányvarázs Szuperhős Liga

A Patkányvarázs Szuperhős Liga egy a patkánymentés támogatására létrehozott alap, ami a mentett patkányok ellátásásának, orvosi kezelésének anyagi hátterét hivatott támogatni. Bárki részese lehet, aki úgy gondolja, szívesen segíti ezeket a kis mentvényeket és az EKA patkánymentését kéthavonta minimum 500 forinttal vagy ahogy pénztárcája engedi.

Így lehetsz Patkányvarázs Szuperhős

Együtt a Kisállatokért Alapítvány
16200106-11578165-00000000
Közlemény: patkány szuperhős adomány

Külföldről
IBAN: HU57 16200106-11578165-00000000
Swift kód: HBWEHUHB

Természetesen bármilyen összegű, egyedi adományt is köszönettel fogadnak.

Fogtündér

Fogtündér-program

A "Fogtündér-program"-ot a tartós fogászati megbetegedéssel küzdő csincsillák támogatására hoztuk létre. A hozzánk már betegen érkező állatok orvosi kezelései rendszeresek, közülük többen 3-8 hetente járnak fogászatra.

Az életük múlik azon, hogy tudjuk-e fedezni a költségeiket. Sajnos kezelés hiányában a fogazatuk túlnő, képtelenné válnak az önálló táplálékfelvételre és gyakorlatilag éhen halnak.

Örökbeadni nem tudjuk őket, ha szerencséjük van, tartós gondozói szerződéssel kerülnek új otthonba. Ennek keretében szerető gazdijuk lesz, de a magas és rendszeres orvosi költségeiket mi fizetjük, mivel nem az őket befogadó gazdik az okozói az állat tartós betegségének.

A "Fogtündér-program"-nak bárki támogatója lehet, aki úgy gondolja, hogy a tartós betegek is megérdemlik a (szenvedésektől mentes!) hosszú, boldog életet, és aki az EKA csincsillamentését segítené havonta minimum 1000 forinttal, vagy ahogyan azt lehetőségei megengedik.

Így lehetsz a csincsillák fogtündére

Együtt a Kisállatokért Alapítvány
16200106-11578165-00000000
Közlemény: fogtündér adomány

Külföldről
IBAN: HU57 16200106-11578165-00000000
Swift kód: HBWEHUHB

vagy PayPalon az info@ragcsalomentes.hu címre adományozva.

Természetesen bármilyen összegű, egyedi adományt is köszönettel fogadnak.